Субота, 09 квітня 2022 09:42

Е-сервіси: Довідку про доходи можна отримати онлайн

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Вінницька ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області інформує, що відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків можна отримати за допомогою «Електронного кабінету» (https://cabinet.tax.gov.ua).

Увійшовши до приватної частини Е-кабінету за допомогою кваліфікованого електронного підпису, у розділі «ЕК для громадян» обрати «Запит про суми виплачених доходів», натиснути «Створити». У запропонованій формі «Запит щодо отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді» (F1301803) заповнити поля, виділені блакитним кольором, і натиснути «Перевірити».

Зверніть увагу, що у випадку наявності неточностей система вкаже на «Помилки», виділивши рожевим кольором відповідні поля. Необхідно виправити помилки і знову натиснути  «Зберегти», «Підписати» та «Відправити».

 

Відправлений Запит можна переглянути в розділі «Вхідні/вихідні документи». У лічені хвилини до «Електронного кабінету» надійде квитанція №1, а ще через певний час – квитанція № 2 (відповідь на Запит). При натисканні на це повідомлення відкриваються відомості про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, які замовлялись. Інформацію можна переглянути, зберегти або надрукувати.

 

Гороскоп

Loading...