Четвер, 21 квітня 2022 12:00

За три місяці «Декларування-2022» про минулорічні статки повідомили понад 2,5 тисячі вінничан

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Упродовж січня-березня 2022 року декларації про майновий стан і доходи, отримані у минулому році, прозвітували понад 2,5 тисяч вінничан. Вони задекларували більш ніж 457,2 млн грн доходів.

Про це інформує в.о. начальника Головного управління ДПС у Вінницькій області Оксана Домерат.

«За поданими деклараціями узгоджено до сплати в бюджет більш ніж 18,7 млн грн податку на доходи фізичних осіб та майже 2,6 млн грн військового збору. Разом із тим, близько 1,5 тисячі осіб, котрі задекларували доходи з подальшим отриманням податкової знижки, повернуть із бюджету майже 4,8 млн грн податку на доходи фізичних осіб», – додала посадовець.

Серед 1,1 тисячі декларантів, які були зобов’язані подати декларації, найбільше тих, хто отримував спадщину і подарунки (290 осіб), продавав рухоме і нерухоме майно (119 осіб), отримували доходи від здачі в найм нерухоме майно (64 особи).

Разом із тим, серед 1,4 тисячі громадян, хто претендував на податкову знижку переважають ті, хто сплачував кошти на користь закладів освіти. Таких наразі майже 1,1 тисяча осіб

Принагідно Оксана Домерат звертається до земляків з нагадуванням, що ЦОПи Головного управління ДПС у Вінницькій області працюють, але за оновленим графіком. Та ж, хто мають кваліфікований електронний підпис, можуть подати декларацію про майновий стан і доходи та сплатити свої податкові зобов’язання, скориставшись сервісом Електронний кабінет».   

Гороскоп

Loading...