Середа, 28 вересня 2022 15:49

До 1 жовтня необхідно подати Звіт про контрольовані операції

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Вінницька ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує, що платники податків, які у 2021 році здійснювали контрольовані операції, мають подати до ДПС Звіт про контрольовані операції. Звіт подається до 1 жовтня 2022 року, тож останній день подання за 2021 звітний рік – 30.09.2022.

Форму та порядок складання Звіту затверджено наказом Мінфіну від 18.01.2016 №8 «Про затвердження форми та Порядку складання Звіту про контрольовані операції». Звіт подається до ДПС засобами електронного зв’язку в електронній формі. Звіт складається із заголовної, основної частин, додатка (ів) та інформації до додатка(ів), які є невід’ємною частиною Звіту. У заголовній частині Звіту зазначаються основні реквізити платника податків, який подає Звіт, а в основній частині наводяться загальні відомості про операції з нерезидентами – сторонами контрольованих операцій.

Для платників податків, які не подали Звіти або які перевіряють вже подані Звіти, радимо переглянути презентаційні матеріали щодо алгоритму заповнення Звіту, які розміщенні на вебсайті ДПС України.

Детальніше за покликом:  https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/616129.html

Гороскоп

Loading...