Четвер, 19 жовтня 2017 16:19

АгроПолювання в італійському саду

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Багато компаній возять фахівців, що працюють в агросекторі за кордон для серйозних зустрічей з "обміну досвідом". Компанії BASF і Торговий Дім НАСІННЯ – не вийняток.

Цього разу, задумуючи поїздку в італійський сад, ми вирішили розширити аудиторію тих фахівців, яким може бути цікава інформація, отримана в поїздці.

 

Ще минулого року, на яблучній виставці в Больцано, наш друг і досвідчений садівник Ігор Тимофєєв, познайомив нас з керівниками компанії "Гріба". До речі, варто згадати, що вони бачили наш інтерактивний проект АгроПолювання в саду, що відбувався 2016 року, і він їм дуже сподобався. Там же, на виставці, домовилися провести АгроПолювання 2017 року в італійському саду.
Цього року роботу почали завчасно, було багато деталей і дрібниць, які заважали проекту, проте вони були успішно вирішені. Мета цього проекту: детально, в ігровій формі провести закордонний професійний семінар. Крім того, компанія ГРІБА погодилася показати учасникам поїздки розсадник, відповісти на питання наших фахівців. Цей матеріал ми покажемо пізніше в програмі "В гостях У".

Медіа

Гороскоп

Loading...