Вівторок, 24 травня 2022 14:08

Громадяни можуть самостійно дізнатись про наявність податкового боргу

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Вінницька ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує, що громадяни, які не є суб’єктами господарювання, можуть отримати інформацію про наявність (відсутність) податкового боргу, скориставшись Електронним кабінетом.

Вхід до приватної частини Електронного кабінету здійснюється після проходження користувачем електронної ідентифікації онлайн з використанням кваліфікованого електронного підпису будь-якого кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг, через інтегровану систему електронної ідентифікації – id.gov.ua або за допомогою мобільного застосунку «ДІЯ».

У приватній частині Електронного кабінету режим «Стан розрахунків з бюджетом» надає користувачу Електронного кабінету доступ до своїх особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів (дані інтегрованої картки платника). При цьому червоним кольором позначено суми заборгованості перед бюджетом. Звертаємо увагу, що контролюючий орган, надсилає (вручає) боржнику податкову вимогу лише у разі виникнення у платника податків податкового боргу, сума якого перевищує 3060 гривень.

Гороскоп

Loading...